Global Village! Sau in alte cuvinte, vino sa cunosti omuleti din 25 de tari

Scris de  Iul 07, 2014

AIESEC Cluj-Napoca împreună cu Iulius Mall organizează Duminică, în data de 13 iulie, începând cu orele 17:00 un eveniment Global Village. Acesta se va desfăşura în Iulius Parc!

 

În cadrul evenimentului vor participa peste 60 de studenţi străini din 25 de ţări, atât din Europa cât şi din afara Europei, care vor fi pentru o zi un ambasador al ţării lor. Aceştia vor susţine activităţi de dans tradiţional, prezentare turistică sau mâncăruri tradiţionale. Pe lângă acestea vom organiza o tombolă pentru toţi participanţii şi vizitatorii noştri, un târg de internship pentru tinerii în căutare de oportunităţi şi vom încheia seara cu un Fireshow oferit de trupa Lamia Fantasy Fireshow.

 

 

AIESEC este cea mai mare Organizaţie Internaţională de tineri din lume. De mai bine de 60 de ani suntem implicaţi în programul internaţional de practică, GCDP şi în plus, organizăm diferite proiecte şi traininguri pe teme social-economice. Dându-le şansa studenţilor din peste 110 de ţări să participe la programul GCDP, le dăm şansa să îşi dezvolte calităţile antreprenoriale, sensibilitatea culturală şi responsabilitate socială.

 

 

Pentru mai multe detalii și informații: https://www.facebook.com/events/673481162707415/

Ultima modificare Luni, 07 Iulie 2014 23:09
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.