Facultatea de Drept organizeaza Conferinta Nationala de Drept Comercial

Scris de 

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, prin Center for Company Law and Corporate Governance, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, organizează cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Drept Comercial. Evenimentul va avea loc în 12-13 iunie 2015, la Cluj-Napoca.

În cadrul conferinţei cu titlul „Confluenţe actuale în dreptul comercial”  vor lua cuvântul 30 de participanți – cadre didactice, judecători, avocați și practicieni în insolvență în jurul problemelor curente ocazionate de aplicarea noii legi privind procedurile de preinsolvență și insolvență, de exercitarea de către profesioniști a libertății contractuale în spațiul nenumit de Codul civil, precum și de inerentele intersecții ale activității profesioniștilor cu dreptul societăților.

 

Numărul mare de membri ai profesiilor juridice înscriși la conferință indică nevoia unui forum de dezbatere clujean asupra problemelor preponderent practice care se ridică în dreptul afacerilor și care presupun domenii de intersecție între mai multe discipline juridice (drept civil, penal, fiscal, societăți, insolvență, concurență, consumație etc.)“, a declarat Radu Catană, prorector UBB.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.